Administrasjonen i Stavanger Svømmeklubb

Åge Olsen
Ansvarlig Politiattester / Antidoping / Utdanningskontakt

Mobil: 971 25 981
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

monica martinsen s h

Monica Martinsen
Administrasjons medarbeider
Ansvarlig svømmekurs / stevnepåmeldinger /
Reiser / Leirer / Materialforvalter

Mobil: 482 03 405

Ved spørsmål vedrørende svømmekurs, kontakt oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontaktpersoner i Stavanger Svømmeklubb (nyvalgt styre, bilder kommer etter hvert)

Øyvind Sigvaldsen
Styrets leder
Ansvarlig HMS /Presse /
Rep. Svømmealliansen / Leder Stevneutvalg

Mobil: 992 16 085
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Silje Steinnes

Øyvind Andreassen
Trener Dreamteam

Mobil: xxx xx xxx

Ved spørsmål vedrørende svømmekurs, kontakt oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller ring 41 41 60 62 om det haster.